Etkiniz AB Programı Bilgilendirme Günleri Başladı

Sivil toplum örgütlenmelerinin (STÖ) insan hakları uygulamalarının izlenmesi, raporlanması ve savunuculuğu konusundaki çalışmalarına destekler sunan Etkiniz AB Programı STÖ’lerle bir araya geliyor.

Desteklerden nasıl ve kimlerin faydalanacağına dair detaylı bilgilerin sunulduğu Bilgilendirme Günleri 3 farklı ilde sivil toplum örgütlerini, Etkiniz Ekibi ile bir araya getirdi. İnsan hakları uygulamalarının izlenmesi alanında çalışan veya çalışmak isteyen tüm STÖ’lerin katılımıyla gerçekleşen Bilgilendirme Günleri Van, İzmir ve Adana’da gerçekleşen buluşmalarla başladı.

İnsan hakları alanında çalışan onlarca farklı STÖ’den katılımcıların yer aldığı toplantılarda Etkiniz destekleri tanıtıldı.

Düzenlendikleri il ve çevre illerden STÖ temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantılarda STÖ temsilcilerine Etkiniz destekleri tanıtılırken, aynı zamanda temsilcilerin soruları cevaplandı.

Önümüzdeki günlerde Diyarbakır, İstanbul ve Trabzon’da da gerçekleşecek olan Bilgilendirme Günleri için Diyarbakır ve Trabzon kayıtları devam ediyor.

Bilgilendirme Günleri takvimi ise şu şekilde;

DİYARBAKIR
21 Ekim 2019, Pazartesi, 14.00-16.30 – Mittania Hotel

İSTANBUL
22 Ekim 2019, Salı, 14.00-16.30 – Point Hotel Barbaros

TRABZON
23 Ekim 2019, Çarşamba, 14.00- 16.30 – Zorlu Grand Hotel

Diyarbakır ve Trabzon’da gerçekleşecek olan Bilgilendirme Toplantılarına katılmak için başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

Başvuru formu için tıklayınız.

Önemli Bilgiler

  • Tüm toplantılar, katılımcılara çevre illerden ulaşım imkanı tanımak için yarım gün olarak düzenlenmiştir.
  • Toplantılara, düzenlenen iller dışından katılacak kişilerin ulaşım masrafları Etkiniz AB Programı tarafından karşılanacaktır. Toplantılara il dışından katılacaklar, otobüs veya tren biletlerini (gidiş-dönüş) organizasyon ekibine teslim ederek, imza karşılığında geri ödeme alabilirler.
  • Kendi araçlarıyla seyahat edecek katılımcılara, araç başına raiç bedel ödemesi yapılabilmektedir. Raiç bedel hakkında bilgi alabilmek için 0312 428 04 00 numarasıyla iletişime geçebilirsiniz.
  • Konaklama yapmak isteyen katılımcıların masrafları Etkiniz AB Programı tarafından karşılanmamaktadır.
  • Şehir içi ulaşım masrafları Etkiniz AB Programı tarafından karşılanmamaktadır.
  • Toplantıların program detayları ve toplantıların düzenlenecekleri yer bilgileriyle ilgili başvurusu kabul edilen kişilerle iletişime geçilecektir.
  • Başvurularda toplantını yapılacağı yerin kapasitesinin üzerine çıkılması halinde, başvuru tarihine göre ilk başvuru yapanlara öncelik verilecektir.

Bilgilendirme günlerine katılım için sorularınız olursa Etkiniz Destek Masası ile iletişime geçebilirsiniz:

E-posta: bilgi@etkiniz.eu
Telefon: 0312 428 04 00- 0539 332 42 32

Aşağıda belirtilen özel ihtiyaçlarınız için formda yer alan ilgili soruyu yanıtlayabilir ve sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

  • İşaret dili tercümanı talebi
  • Engelli katılımcılar için şehir içi ulaşım ve/veya refakatçi desteği
  • Çocuklu katılım / kreş hizmeti
  • Vejetaryen, vegan ve/veya sağlık nedeni ile kişiye özel ikram
  • Diğer

 

öncekine git
sonrakine git