• ANA SAYFA
  • İLETİŞİM
  • ENGLISH
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Etkiniz AB Programı Etkiniz AB Programı
  • ETKİNİZ NEDİR?
  • DESTEKLER
  • DUYURULAR
    • ETKİNİZ’DEN HABERLER
    • ETKİNİZ DESTEKLİ YAYINLAR
  • KAYNAK MERKEZİ

ETUD turizm sektöründe kadınlara yönelik ayrımcılığı izledi!

  • Eylül 24, 2024

Eşitlik Araştırmaları ve Toplumsal Uygulamaları Derneği (ETUD), “Çalışma Yaşamında Kadına Yönelik Ayrımcılık: Turizm Sektöründe Kadınların Çalışma Hayatında Yaşadıkları Şiddet ve Taciz – Muğla-Bodrum Örneği”  başlıklı izleme çalışmasını Etkiniz desteğiyle yayımladı.

Rapor, turizm sektöründe çalışan kadınlara yönelik psikolojik, ekonomik, fiziksel ve cinsel şiddet biçimlerini ele alıyor. ETUD raporun, “kadınların işyerinde yaşadıkları taciz ve şiddet vakalarının neden rapor edilmediğini, işyerlerinin bu konuda ne kadar yetersiz kaldığını ve alınması gereken önlemleri ayrıntılarıyla incelediğini” belirtiyor.

Raporun tam metnine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Raporun tam metni için tıklayın:

Çalışma Yaşamında Kadına Yönelik Ayrımcılık: Turizm Sektöründe Kadınların Çalışma Hayatında Yaşadıkları Şiddet ve Taciz – Muğla-Bodrum ÖrneğiEtkiniz destekli diğer yayınları incelemek için buraya tıklayınız.

Bu web sitesi, Avrupa Birliğinin maddi desteği ile oluşturulmuştur ve sürdürülmektedir. İçerik tamamıyla Agriconsulting Europe SA (AESA) liderliğindeki konsorsiyum sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliğinin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.