ETUD turizm sektöründe kadınlara yönelik ayrımcılığı izledi!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Eşitlik Araştırmaları ve Toplumsal Uygulamaları Derneği (ETUD), “Çalışma Yaşamında Kadına Yönelik Ayrımcılık: Turizm Sektöründe Kadınların Çalışma Hayatında Yaşadıkları Şiddet ve Taciz – Muğla-Bodrum Örneği”  başlıklı izleme çalışmasını Etkiniz desteğiyle yayımladı.

Rapor, turizm sektöründe çalışan kadınlara yönelik psikolojik, ekonomik, fiziksel ve cinsel şiddet biçimlerini ele alıyor. ETUD raporun, “kadınların işyerinde yaşadıkları taciz ve şiddet vakalarının neden rapor edilmediğini, işyerlerinin bu konuda ne kadar yetersiz kaldığını ve alınması gereken önlemleri ayrıntılarıyla incelediğini” belirtiyor.

Raporun tam metnine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4904″ img_size=”682×341″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Raporun tam metni için tıklayın:

Çalışma Yaşamında Kadına Yönelik Ayrımcılık: Turizm Sektöründe Kadınların Çalışma Hayatında Yaşadıkları Şiddet ve Taciz – Muğla-Bodrum Örneği[/vc_column_text][vc_column_text]Etkiniz destekli diğer yayınları incelemek için buraya tıklayınız.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]